logo 1 white name klein.png

La Maison d’Alain

106, Rue du Plan du Saule

84410 Bédoin, Frankrijk

 

lamaisondalain@hotmail.com

Telefoon (na 19 uur) 0032 471 59 58 31

 

In La Maison d’Alain zijn maximum 4 personen toegelaten. Ons huis en terrassen zijn volledig rookvrij. Hoewel we zelf grote dierenvrienden zijn, kunnen wij geen huisdieren toelaten. La Maison d’Alain is niet geschikt voor andersvaliden. 

 

Indien u wenst te reserveren vragen wij u het formulier in te vullen onder “Reserveren”

Uw reservatie is pas gegarandeerd wanneer u het voorschot heeft betaald en wanneer u een bevestigingsmail van de reservatie hebt ontvangen van ons. Twee maanden voor uw aankomst krijgt u van ons een mail met de vraag om het resterende saldo te betalen. 

 

Chloé Mailhot is onze lokale contactpersoon en zorgt voor de afhandeling van de verhuur van ons vakantiehuis ter plekke. Zij zal ongeveer 2 dagen voor uw aankomst contact met u opnemen om een concreet uur van aankomst af te spreken. Als u arriveert zal zij de waarborg in ontvangst nemen en u de woning laten zien en de sleutel overhandigen. Op de dag van uw vertrek komt zij, samen met u op het afgesproken uur, de staat opmaken van het huis en neemt zij de sleutel terug in ontvangst. In geval van nood of een defect kan u haar steeds telefonisch bereiken.

 

Wij zijn niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen, diefstal of verlies van persoonlijk materiaal of persoonlijke bezittingen. Het is niet toegelaten feesten te organiseren in La Maison d’Alain.  

Hoe kan je la Maison d'Alain bereiken ? Klik  hier