logo 1 white name klein.png
WANDELEN

Enkele van onze favorieten

IMG_3357.JPG

LE COMBE DE CURNIER

Le Combe de Curnier (Bédoin), 10,5km

Le Combe de Curnier is een kloof niet ver van Bédoin. Via een klein weggetje kom je bij een parkeerplaatsje les Colombets, net na de chambres d'hôtes de Curnier. De route gaat eerst over een iets breder pad tussen de struiken en de bomen door. Links en rechts zie je de rotswanden recht omhoog gaan. Al snel wordt het pad smaller en smaller...

IMG_3366.JPG

LES DENTELLES

Le Tour des Dentelles de Montmirail, 11,2 km

Afwisselende wandeling door de wijngaarden, de bossen en rondom de grillige rotsen van de Dentelles de Montmirail. Deze rotsformatie is gelegen tussen de vallei van de Rhone en de Ventoux.

IMG_3357.JPG

LES ROCHERS DES RAMS

Les Rochers des Rams, 7km

Les Rochers des Rams zijn de rotsen die je vanaf de Belvédère ziet. Een prachtig uitzichtpunt aan het begin van de wandeling. Niet alleen de Rochers des Rams zijn zichtbaar, maar ook de vallei van les Alazards met het gelijknamige dorpje, de valleien van de l’Ouvèze en de Rhône, de Col du Comté en de bijzondere rotsen van de Dentelles de Montmirail,

IMG_3352.JPG

TOULOURENC

Rand'eau dans le Toulourenc

9,6km

Aan de noordflank van de Mont Ventoux loopt het riviertje de Toulourenc. Het vormt de grens tussen de departementen Drôme en Vaucluse.

IMG_3432.JPG

VENTOUX

Du Mont Serein au sommet du Ventoux

10km

Le Mont Ventoux is bekend en berucht bij wielrenners, maar ook interessant voor wandelaars. Bij elke wandeling in de omgeving van Bédoin zie je bijna altijd wel een glimp van de Mont Ventoux, dus de beklimming van deze berg mag niet ontbreken in de vakantie.

IMG_6491.jpeg

NESQUE

Les gorges de la Nesque par Monieux 8,3km

Les Gorges de la Nesque et la Chapelle Saint-Michel depuis le lac du Bourget à Monieux